Γίνε συνεργάτης

Γίνε συνεργάτης

Η ιστοσελίδα Proffers αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο για να αναπτύξεις την επιχείρησή σου! Είναι ο συνεργάτης που θα κάνει το επιπλέον βήμα για εσένα. Στην σύγχρονη εποχή όλοι πρέπει να ακολουθήσουμε τους ρυθμούς της τεχνολογίας. Ο εκμοντερνισμός της επιχείρησής σου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την παρουσία σου στο διαδίκτυο. Ωστόσο δεν φτάνει μόνο να δημιουργήσεις την δική σου ιστοσελίδα.

 

Γιατί να γίνω συνεργάτης Proffers;

Ο ιστότοπος Proffers.gr δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη αλλά και του συνεργάτη. Για αυτόν τον λόγο δεν χρησιμοποιήσαμε την μέθοδο της δημοπρασίας αλλά το πιο κοινό, διαδεδομένο και απαραίτητο πλέον εργαλείο για μία επιχείρηση και έναν επαγγελματία, το email. Περισσότερες λεπτομέρειες για εμάς θα βρείς εδώ.

 

Η ιδέα!

Η λειτουργία είναι το πλεονέκτημα της σελίδας μας, καθώς δεν απαιτεί καμία προσπάθεια από την πλευρά του συνεργάτη μας. Συγκεκριμένα αρκεί μόνο η εγγραφή του συνεργάτη και η δήλωση ενός email επικοινωνίας. Έπειτα αναλαμβάνουμε εμείς να ενημερώσουμε μέσω email, τον συνεργάτη για οποιοδήποτε αίτημα αφορά την κατηγορία προϊόντων που έχει δηλώσει.

 

Πως λειτουργεί;

Στην αρχική σελίδα του ιστότοπου θα υπάρχει μια φόρμα όπου ο ενδιαφερόμενος θα μπορεί να επιλέξει την κατηγορία προϊόντων ή υπηρεσιών που τον ενδιαφέρει, να επισυνάψει φωτογραφία, κωδικό προϊόντος και με την υποβολή της αίτησης  θα ενημερώνονται οι αντίστοιχες επιχειρήσεις/προμηθευτές ώστε να καταθέσουν ηλεκτρονικά την προσφορά τους. Επιπλέον στοιχεία που θα ζητούνται είναι η ιδιότητα του ενδιαφερόμενου, το τηλέφωνο και το email του.
Από την άλλη πλευρά ο επιχειρηματίας/προμηθευτής μόλις λαμβάνει το αίτημα μέσω email θα μπορεί να αξιολογήσει τα χαρακτηριστικά του ενδιαφερόμενου και να στείλει την προσφορά του, σε άμεση επικοινωνία πλέον. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι η Proffers αφορά εταιρίες πώλησης προϊόντων αλλά και υπηρεσιών ( πχ δικηγόροι, λογιστές κτλ ).

 

Γνωρίζουμε ότι η ελληνική αγορά αποτελεί καθημερινή πρόκληση για κάθε επιχειρηματία. Για αυτόν τον λόγο δημιουργήσαμε ένα εργαλείο το οποίο θα βοηθήσει τους επιχειρηματίες που θέλουν να αναπτυχθούν. Είσαι ένας από αυτούς;

reCAPTCHA is required.

©2019 Professional offers powered by Proffers

Log in with your credentials

Forgot your details?