ΠΡΟΦΙΛ

Στόχος του ιστότοπου PROFFERS είναι να διευκολύνει τους ενδιαφερόμενους να συγκεντρώσουν προσφορές για οποιοδήποτε είδος ή παροχή υπηρεσίας αναζητούν και να διευκολύνει ταυτόχρονα την έρευνα αγοράς. Στη ιστοσελίδα proffers.gr θα βρείτε οτιδήποτε αναζητάτε για τον εξοπλισμό της επιχείρησής σας ή για παροχές υπηρεσιών. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στον υποψήφιο αγοραστή την δυνατότητα να κάνει έρευνα αγοράς εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον υπερβαίνει τους περιορισμούς ( κόστος, γεωγραφική θέση κτλ) που μπορεί να έχει ο παραδοσιακός τρόπος.

 

Σκοπός της εταιρίας μας είναι

  • Να δώσει την δυνατότητα στον προμηθευτή να ενημερώνεται για την ζήτηση ενός προϊόντος και την δυνατότητα να κυνηγήσει την πώληση. Στο proffers.gr μπορεί να το κάνει χωρίς να τον περιορίζει η γεωγραφική θέση και χωρίς την φυσική παρουσία του πελάτη στον χώρο του. Επιπλέον δίνεται η ευκαιρία στον επιχειρηματία να αυξήσει τις επαφές του με υποψήφιους πελάτες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αυξάνει τις πιθανότητες πώλησης.

 

  • Να δίνουμε την δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο με ένα κλικ να καταφέρνει να λαμβάνει αξιόλογες προσφορές. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και οι άνθρωποι στην ομάδα του proffers.gr το γνωρίζουμε. Για αυτο σας βοηθάει να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα.

 

  • Να παρέχουμε ασφάλεια στους συνεργάτες και πελάτες μας ως ένας αξιόπιστος φορέας που πρωταρχικό του στόχο έχει πέρα από το κέρδος, τον υγιή ανταγωνισμό και τον εκμοντερνισμό της έρευνας αγοράς.

©2019 Professional offers powered by Proffers

Log in with your credentials

Forgot your details?